BILLETSALG hverdage 12-16:00 Telefon 47 76 02 94
GJETHUSET • GJETHUSGADE 5, 3300 FREDERIKSVÆRK • TLF 40 70 50 30
CAFÉ og BILLETSALG: tirs-fre 12:00-16:00, lør 10:00-13:00 + ifb. med arrangementer
NIKOLAJ NØRLUND SOLO
Nørlund været en tur i Sauna Studiet på Frederiksberg for at indspille en række klassiske danske sange, som bliver udgivet under titlen Kom Med Et Bud-EP. Det er sange som Ensomhedens Gade Nr. 9 og To Lys På Et Bord, der bedst er kendt i udgaver fremført af hhv. John Mogensen og Otto Brandenburg. Men der er også blevet plads til mindre kendte sange som fx Smilende Susie (Birgit Lystager) samt Åh Babe, Kom Med Et Bud (Preben Kaas).
Materialet bliver fremført helt solo af Nørlund - altså ikke ulig sådan som han kan opleves ved solo-koncerten i Gjethuset.

Særligt link på billetten
Kom Med Et Bud-ep vil kunne erhverves frit og kvit, når man køber billet i forsalg til soloturen i februar. Et særligt link vil kunne findes på selve billetten, hvorfra den nye EP kan hentes ned på computeren og derefter spredes til alle andre tænkelige elektroniske gadgets.

Nørlund udtaler om Kom Med Et Bud-ep:
Jeg har længe gerne ville lave en plade som eksperimenterede med solo-formatet, der jo er ret klassisk. Det sætter tekst og melodi fuldstændig i centrum, og så synes jeg det var ret interessant at vælge nogle sange, som man måske ikke havde forventet i den form, og se hvad der så skete med dem. Og der sker nogle ret vilde ting synes jeg.

Sidste album i 2009
Nikolaj Nørlund var senest aktuel i foråret 2010 med EP’en Plan A, der blev fulgt op med solo-koncerter to weekender i træk på det københavnske Teater Grob. I efteråret 2009 udgav Nørlund sit sidste album, det meget roste TID OG STED, hvor han bl.a. triumferede med et næsten udsolgt Store VEGA.

Trackliste til Kom Med Et Bud-ep:
Slentre Gennem Regn
Smilende Susie
Ensomhedens Gade #9
Åh, Babe Kom Med Et Bud
To Lys På Et Bord
Rør Ved Mig

Lyt til hans musik her

Læs mere om ham her
Bookmark and Share
Nicolaj Nørlund
Torsdag d. 10. februar 2011 kl. 20.00
Entré:
Nordfløjen - Unummererede siddepladser
kr. 160,- inkl. gebyr