BILLETSALG hverdage 12-16:00 Telefon 47 76 02 94
GJETHUSET • GJETHUSGADE 5, 3300 FREDERIKSVÆRK • TLF 40 70 50 30
CAFÉ og BILLETSALG: tirs-fre 12:00-16:00, lør 10:00-13:00 + ifb. med arrangementer
Lars Lilholt - Storyteller

Storyteller
Dørene åbner en time inden koncertstart
Nummererede siddepladser
 
Lars Lilholt´s Storyteller-koncerter blev i sin tid startet som en mulighed for at høre hans sange i akustiske, intime, indendørs og afdæmpede versioner med de dertil hørende historier. For sangene er ikke grebet ud af den blå luft. De har alle tilknyttede underfundige fortællinger fra Lilholts efterhånden lange liv. I storytellerkonceptet er grundstammen fra Lilholt Band med i et intenst og stilfærdigt sammenspil. hvor der bliver givet plads til at lade instrumenterne tale i en skrøbelig balancegang mellem enkelhed og kompleksitet: Gert Vincent på el- og akustisk guitar Tom Bilde på bas, banjo og mandolin Kristian Fogh trakterer allehånde tangenter Eddi Jarl på slagtøj. Alle synger desuden fremragende kor. Repertoiret bliver fra hele bagkataloget samt fra det nyeste album som udkommer i foråret 2018. Lars Lilholt er en dansk kunstner, der i årevis har kunnet samle alle generationer over hele landet. En erfaren sangskriver med et kæmpe stort talent for at bruge det danske sprog og en evne til at kommunikere gennem enkle melodier med et rodnet dybt nede i både folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik. Lars Lilholt, der har solgt over 2 millioner albums, har man kunnet høre på de danske scener i en menneskealder. I halvfjerdserne med folkrock-legenderne Kræn Bysteds, siden 1983 på spillesteder og festivaller med De Lyse Nætters Orkester, Lars Lilholt Band, samt med Johnny Madsen og Allan Olsen i Dalton. Lilholt har også i årevis optrådt som solist og for nylig i duosammenhæng med Shaka Loveless. 
 
Anmelderne skrev fra sidste Storyteller turné i foråret 2017: 
Det var ganske enkelt fremragende – stor sangskrivning, sprudlende spillemandskunst og horisontudvidende historiefortælling. Fem stjerner. (Gaffa) 
Man kan diskutere, om han er blevet smukkere med alderen, men han er en fremragende sangskriver og en distinkt sanger, der omgivet af dygtige musikere til fulde fortjener fem stjerner. ( Fyns Stiftstidende)
Bookmark and Share
Torsdag d. 11. oktober 2018 kl. 20.00
Entré:
Koncertsalen - Nummererede siddepladser
315,- inkl.gebyr - Dørsalgstillæg: 25,-