BILLETSALG hverdage 12-16:00 Telefon 47 76 02 94
GJETHUSET • GJETHUSGADE 5, 3300 FREDERIKSVÆRK • TLF 40 70 50 30
CAFÉ og BILLETSALG: tirs-fre 12:00-16:00, lør 10:00-13:00 + ifb. med arrangementer
GÅRDKONCERT - Kanonfredag: Gasoline & B-Siden

Musikken starter kl. 21.30 – og pladsen åbner kl. 19.00
Gjethuset glæder sig over, at kunne præsentere Gasoline - Et fantastisk Gasolin-coverband & B-Siden. 

Hvordan mon det havde lydt, hvis Kim Larsen og de andre Gasser havde været kvinder? Giver det en særlig lyd, når kvinder spiller rock? Kom forbi årets udendørskoncert og tjek det ud…..
'Gasoline er et band med usædvanlig høj energi og enorm spilleglæde
som smitter af helt ned på bagerste række.... De skaber en kæmpe fest
hver gang.' - Morten Mathiesen, kulturhus leder, Kulturhuset Galaksen

Gjethuset glæder sig til årets sommerkoncert i gårdområdet ved Gjethuset - og er i fuld gang med planlægningen af koncertpladsen. Vi lover en fantastisk fest og plads til lege, gak og gøgl, bla. beerpong. 


Gasolin’ Danmarks største rockband hyldede gennem 70’erne livet og kvinderne.
Nu hylder kvinderne Gasolin…
I vil blive overraskede over, hvor høj oktan de brænder af. Så spænd rock-hjelmen for der bliver virkelig trykket til den – de leverer den fede fest.

For ti år siden fandt de fem erfarne kvindelige musikere sammen omkring en enkel idé:
At sætte kvindekraft til Danmarks største drengerøvsorkester, Gasolin’.
Et orkester, hvis sange havde fulgt dem gennem barndom og ung­dom. Alle fem delte de en kærlighed til Gasolin’ og den livskraft, der strømmer ud af sangene. Et brændstof, de kunne kende hos sig selv. Alligevel har de aldrig set sig som et kopi-band, de har ingen intentioner om at imitere.
Gasoline gør numrene til deres egne med respekt for de originale versioner.

“Jeg blev kvinde med Gasolin´ “ udtaler Line Münster-Swendsen forsanger og idékvinden bag Gasoline
”Det er helt bevidst, at vi kun er kvinder i bandet. Det sætter os fri til at være dem, vi er. Jeg kan ikke være Kim Larsen, og Birgitte Bjørn kan ikke være Franz Beckerlee,”siger Line Münster-Swendsen, der optræder i både balkjole, strutskørt og kedeldragt, når bandet drager rundt på landevejene. ”Der er tit fordomme om kvinder, der spiller rock. Det vil vi gerne udfordre. Når vi spiller, er vi feminine, og samtidig lukker vi op for vores indre drengerøv. Det er, som om vi tænder noget i folk, når vi åbner op for den ur-kraft”, fortæller hun.

“Hvis Gasolin’ havde været et kvindeband, så ville jeg ha´været groupie som teenager…nu har jeg måttet vente til jeg er blevet 50..”-
– Kurt Baagø, Musik journalist DR-P4

B-Siden 

B-siden er en pop-kvartet, som spiller dansk folkelig musik med glade, gennemtænkte og kreative tekster. Per dags dato kendes de bedst for deres debutalbum “Eventyret Begynder” og mere end 30 koncerter i Roskilde og omegn. Heriblandt supportgigs for både Katinka og Hjalmer.
På scenen skaber de fire gutter sammen en hyggelig atmosfære, som spiller sammen med tilskueren.
Når B-siden folder sine sensommertoner ud, forfalder man straks til længslen efter nyslået græs og et solstrejf i ansigtet. De akustiske strenginstrumenter akkompagnerer, med en legende lethed, den unikke vokal, som udgør B-sidens lydbillede. Dette potpourri af sjæl, sammenhold, og kærlighed er præcis det du kan forvente når du lyttes ved på B-siden.
De fire herrer skaber med deres lyrik en spøjs og eventyrlig, pendant til virkelighedens verden, med konger, hemmeligheder og eventyr. Lad B-siden vise dig deres store, smukke verden; Lad dem føre dig over grønne sommerenge, igennem mørke fyrreskove for til sidst at ende på den hvideste sandstrand under palmerne. Lad B-sidens humorfyldte tekster gribe dig om hjertet, fordi det kun er et spørgsmål om tid før, de griber din hjerne.
Bookmark and Share
Fredag d. 29. juni 2018 kl. 21.30
Entré:
Udendørs - Ståpladser
120,- inkl. gebyr - Dørsalgsgebyr: 25 kr - Årskort: 100 kr.