BILLETSALG hverdage 12-16:00 Telefon 47 76 02 94
GJETHUSET • GJETHUSGADE 5, 3300 FREDERIKSVÆRK • TLF 40 70 50 30
CAFÉ og BILLETSALG: tirs-fre 12:00-16:00, lør 10:00-13:00 + ifb. med arrangementer
BILLETTER
Køb af billetter
Du kan bestille billetter i Gjethuset, eller direkte hos vores billetleverandør Billetboxen.dk. Her vil du modtage en "print selv" billet i din mailbox. Denne printes og medbringes som gyldig billet til arrangementet. 

Hos Billetboxen er det også muligt at
få tilsendt billetten med posten

Link til billetsalg findes under hver af vores events i kalenderen.

Du kan også henvende dig personligt i Gjethusets billetsalg og få billetten direkte

Specielle pladser
Ønsker du at sidde et bestemt sted i salen skal du henvende dig personligt på vores billetkontor. Eller sidder du i kørestol anbefaler vi du henvender dig til vores reception inden køb.  

Ledsagerordning
Gjethuset er en del af ledsagerordningen, hvilket betyder at personer med ledsagerkort kan få en ledsager med gratis ved køb af billet i Gjethuset. 
Kontakt Gjethuset for at få ledsagerbillet og købe billet.  Ved nummerede siddende koncerter er det vigtigt for at kunne garantere samlede pladser. 

Ved bestilling af ledsager billet - køber du en billet og ledsagerbilletten vil typisk blive lagt i indgangen til selve eventen, hvor du ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort afhenter billetten til koncerten. 


Alder
Ved Gjethusets egne arrangementer (hvis andet ikke er skrevet direkte) er reglerne at børn under 13 år skal være ledsaget af en voksen.  

Børn under 2 år kommer gratis ind - men pga. lydniveauet anbefaler vi ikke at medbringe små børn. 

Returnering
Billetter byttes ikke og tages kun retur såfremt arrangementet bliver aflyst. Gjethuset kan henvise til firmaet www.buymyticket.dk hvis du ønsker at sælge dine billetter. 

Gavekort - glæd en du holder af
Det er muligt at købe gavekort til arrangementer arrangeret af Gjethuset.

Garderobe
Gjethuset har betalingsgarderobe kr. 20,- ved alle arrangementer. Garderoben er bemandet, og der holdes opsyn af personalet.

Diverse
Døren til alle vores arrangementer åbnes som hovedregel en time før start medmindre andet er annonceret.